Forsikring

Forsikring

I samarbejde med Tryg forsikring 

 

Som en integreret del af vores alt-i-én pakke, er vi stolte af, i samarbejde med Tryg, at kunne tilbyde en skræddersyet forsikring der giver dig økonomisk tryghed. Derfor kan du roligt slappe af, i mens du er hjemmefra.

Mange tror at Airbnb’s “værtsgaranti” dækker det hele, men det er langt fra tilfældet. Værtsgarantien er ikke en forsikring, og den er fyldt med betingelser og frister, som kan være svære at gennemskue! 

Derudover skal du være opmærksom på, at din egen indboforsikring ikke dækker tyveri og hærværk begået af personer, du har udlejet din bolig ud til via Airbnb.

Når du udlejer igennem os, vil tyveri, uhelds-, og hærværksskader være dækket med op til 100.000 kroner. Forsikringen dækker også udgifter med op til 50.000 kroner, til omstilling af låse til den lejedes boligs indgangsdøre, hvis lejer taber nøglen, eller den bliver stjålet i forbindelse med tyveri.

vigtig info

Forsikringen er kun gældende ved bestilling af den fulde pakke.

Hvis der skulle ske skader er det altid forsikringsbetingelserne der gælder. Forsikringsbetingelserne finder du her

Faktablad finder du her

Du anmelder skaden ved at udfylde en online skadeanmeldelsesformular. Skadeanmeldelsesformularen kan du få tilsendt af os, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os på info@keyhosts.dk 

Eller sende os en besked her:

Kontakt

Cumberlandsgade 6 3.th

2300 København S

info@keyhosts.dk

Følg os