FAQ

Betingelser og Ansvar

Når du benytter KeyHosts services accepterer du nedenstående vilkår og betingelser.

Reservation

Ved reservation er din booking først godkendt, når du har modtaget en bekræftelse med referencenummer per mail. Brug dette referencenummer ved kontakt til Keyhosts.
Vi sender dig også en tekst som du skal vidersende til dine gæster, hvis dine gæster ikke får denne tekst og følger instrukserne, så kan Keyhosts ikke garantere for at nøgleoverleveringen går som planlagt.
Skulle din gæst blive forhindret i at modtage nøgler på det aftalte tidspunkt, skal du sende en e-mail til support@keyhosts.dk hurtigst muligt.

Betaling -Hvordan foregår det?

Betaling sker ved reservation og kvittering for betaling fremsendes via mail fra Stripe. Betalingen sker på Stripes servere, og al kreditkortinformation er krypteret med 256-AES kryptering.

Hvis du har bestilt vores fulde pakke, vil du modtage dine penge senest 4 dage efter, vi har modtaget pengene fra dine Airbnb gæster.

Alle vores opgivne priser er inklusiv moms

Ansvar

Keyhosts fralægger sig ethvert ansvar fra det øjeblik, nøglen er overleveret. Keyhosts kan ikke drages til ansvar for evt. skader, tyveri mm. som lejer måtte forvolde. Keyhosts kan ikke drages til ansvar for tab af nøgler. Du indviliger i ikke at holde Keyhosts ansvarlig for evt. anliggender mellem dig og lejer. I nogle tilfælde vil Keyhosts indsamle visuel dokumentation af vores arbejde. Denne dokumentation vil kun blive brugt i forbindelse med klager, og aldrig delt med andre end Keyhosts og kunden. Dokumentationen slettes 60 dage efter servicen er afsluttet.

 

Der vil tages billeder før og efter en rengøring, da Keyhosts ikke kan drages til ansvar for eventuelle skader påført af gæster. 

 

 

Aflysning og fortrydelse

Hvis jeres gæster skulle aflyse eller i ikke har brug for vores services, refunderer vi det fulde beløb, hvis i aflyser senest 48 timer før.

Mellem 24 og 48 timer refunderes 50% af beløbet.

Hvis I aflyser mindre end 24 timer før, refunderes beløbet ikke.

Dette gælder KUN for bestilling af nøgleoverlevering og rengøring.

Ved påbegyndelse af vores service giver du samtykke til, at fortrydelsesretten frafalder

GDPR
Jeg giver hermed samtykke til, at Dataansvarlig(KeyHosts ivs) må anvende udlejers personlige oplysninger til udføre KeyHosts opgave for at være vært og dele dem med Tryg forsikring. Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke.

Vores Services

Rengøring

Når du bestiller rengøring, bestiller du til et bestemt tidspunkt. Hvis vi ikke kan imødekomme dette tidspunkt vil vi komme med alternativer. Bestiller du rengøring og nøgleoerlevering samme dag, vil vi altid prøve at time rengøringen så det passer med nøgleoverleveringen.

Det er vigtigt at du stiller de rengøringsmidler du ønsker vi bruger, til rådighed samt støvsuger og gulvmoppe. For at vi kan skifte sengetøj skal disse også være til rådighed for os.

Nøgleoverlevering

Ved nøgleoverlevering aftaler vi et sted at mødes eller vi kommer hjem til dig. 

Det er vigtigt at du informerer gæsten om at ringe til vores vært 30 min før ankomst til adressen, via et tlf.nummer vi sender i bekræftelsen. Vi ankommer på din adresse på det aftalte tidspunkt, tager imod dine gæster og overleverer nøglen personligt. Desuden introducerer vi gæsten til hjemmet og kan videregive beskeder omkring hjemmet.

Vi udleverer ingen nøgler før gæsten har vist os det rigtige reference nummer.

Den fulde pakke

Hvis du overvejer den fulde pakke starter vi først med et uforpligtende møde. Vi kommer hjem til dig, tager billeder af din lejlighed, opsætter en airbnb konto til dig –hvis du allerede har en konto, aftaler vi om vi skal overtage denne eller lave en ny. 
Herudover skal vi også have minimum 2 sæt nøgler – et til gæsten og et til os.

Herefter står vi for al kommunikation med dine gæster, rengøring efter hver udlejning og nøgleoverlevering.
Det er vigtigt at du sætter støvsuger og ønskede rengøringsmidler til rådighed. 

Hvordan bliver jeg faktureret ved den fulde pakke?
Du får ikke en faktura tilsendt, men vi indsætter derimod det fulde udlejningsbeløb fratrukket vores gebyrer direkte til dig.

Skat - hvad kan jeg trække fra?

Du skal altid betale skat af dine lejeindtægter.

Hvor meget du skal betale afhænger af dit bundfradrag. Bundfradraget er 1,33 % af ejendomsværdien, dog altid mindst 24.000 kr.

Du trækker bundfradraget fra din lejeindtægt og det resterende beløb er skattepligtigt.

Det er vigtigt at du som udlejer altid selv indberetter til SKAT

Send os en besked

Kontakt

Cumberlandsgade 6 3.th

2300 København S

info@keyhosts.dk

Følg os